Φεστιβάλ

Μουσικές, Χοροί, Εκθέσεις, Πολιτιστικά Δρώμενα

Event Info

12:00 – 14:00
16 Σεπτεμβρίου 2018
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Το φτηνό και η κακής ποιότητας τυρί, έχουν επίπτωση στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να ξοδεύεις πιο λίγα για να φας και πιο πολλά για να γιατρευτείς. Η γνώση είναι το ήμισυ του παντός και εδώ, θα υπάρχει πολύ υλικό για γνώση! Στην ειδική αυτή εκδήλωση, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να μάθει τα πλεονεκτήματα της φέτας στην διατροφή, καθώς και γιατί να επιλέγουν φέτα και όχι λευκό τυρί. 

Χορηγός Εκδήλωσης:

Πρόγραμμα ειδικής εκδήλωσης:

  • «Η ποιότητα του Ελληνικού γάλακτος», κ. Γεώργιος Αρσένος, Καθηγητής Κτηνιατρική Σχολή ΑΠΘ
  • «Η μικροχλωρίδα των ελληνικών τυριών», κ. Αναστάσιος Ακτύπης, Λέκτορας Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας
  • «Προστιθέμενη αξία των τυροκομικών - πως τα τυροκομικά έγιναν superfood», κ. Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • «Να βάζεις φέτα παντού! Η διατροφική αξία και η μαγειρική αξιοποίηση της φέτας», κ. Γιώργος Παλησίδης, Καθηγητής Γαστρονομίας

Ακολουθήστε μας: